Diensten

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Hamar Installatie Adviseurs geeft advies aan en heeft overleg met architect, projectontwikkelaar, aannemer en installateur en neemt desgewenst plaats in een bouwteam. Is de adviserende fase geweest kan Hamar Installatie Adviseurs de installaties tekenen, de benodigde berekeningen maken, werkbesprekingen bijwonen en na het definitief maken van de installatietekeningen de prefab tekeningen inclusief zaagstaten en materiaal staten verzorgen.

Qua berekeningen maken wij warmteverliesberekeningen, radiatorselecties, cv leidingnetberekeningen met instelstanden, gas en waterleidingnetberekeningen, luchtkanalenberekeningen, ventilatie balansberekeningen en dergelijke. Deze berekeningen worden allemaal gemaakt middels Bink software.

Hamar Installatie Adviseurs kan een of meerdere projecten volledig voorbereiden en uitwerken op het gebied van W+E installaties, en wel op zo’n manier dat e.e.a. voldoet aan bestek , tekeningen en de huidig geldende voorschriften en klaar is voor uitvoering op de bouwplaats, inclusief bijvoorbeeld sparingopgave’s, tunnelprogrammaties en de benodigde materiaal bestellijsten. Het tekenwerk wordt gedaan met Stabiplan 10 en of Cadac software.

Hamar Installatie Adviseurs biedt tevens de mogelijkheid om deel uit te kunnen maken van het BIM proces, middels onze software Revit MEP, waarmee Hamar Installatie Adviseurs voor zowel de elektrotechnische- als de werktuigkundige installaties het gehele proces kan voltooien op uitvoeringsniveau. 

Desgewenst gaan wij in overleg met uw contactpersoon naar de bouwvergaderingen en nemen u op deze manier de volledige werkvoorbereiding uit handen tot op revisie niveau.