Vacatures

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Hamar Installatie Adviseurs heeft een vacature voor een ambitieuze Werkvoorbereider / Tekenaar (W).

Hamar Installatie Adviseurs vervult een regionale functie en werkt met praktisch ingestelde en goed opgeleide medewerkers voor klanten in de regio. Persoonlijke betrokkenheid en snel handelen, vinden wij erg belangrijk. Hamar Installatie Adviseurs levert maatwerk en denkt mee met haar klanten. Hamar Installatie Adviseurs is een kleinschalige en platte organisatie met korte lijnen. In het team wordt samengewerkt op basis van gelijkwaardigheid en gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten. Er is voldoende ruimte om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en in te zetten voor de klanten. Er is een gezonde mix en balans tussen privé en werk.

Wij vragen:

Een positieve persoonlijkheid met een gedreven werkhouding. Minimaal een MBO opleiding richting installatie techniek. Je moet de basis van het installatievak beheersen en de ambitie hebben door te groeien naar een volleerd techniker. Werkervaring in het vakgebied is een pre. Je bent woonachtig in de regio. In de dagelijkse dynamiek kun je snel schakelen, ben je oplossingsgericht en weet je het beste in jezelf naar boven te halen. Je bent toegankelijk, je denkt mee en bent gericht op het benutten en ontwikkelen van je talenten.

Wij bieden:

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een passend salaris. Een informele werksfeer met voldoende ruimte voor interne- en externe opleiding. Flexibele werktijden.

Herken je jezelf in dit profiel, mail dan zo snel mogelijk een motivatie en je CV.